MENU
klinika

Shtyrja e gjendjes së jashtëzakonshme

Liderët politikë në M. e Veriut takim të 2-të tek Presidenti

18.05.2020 - 08:48

Një takim të 2-të do të kenë sot në mesditë liderët politikë në Maqedoninë e Veriut pas shtyrjes me 2 javë të gjendjes së jashtëzakonshme.

Kjo do të thotë se dhe në qershor nuk ka zgjedhje të parakohshme por përsëri partitë janë të ndara për datën.

kolana e librave

Zaev nga LSDM dhe Ali Ahmeti nga BDI kërkojnë zgjedhje sa më shpejt por VMRO- DPMNE dhe Aleancë për Shqiptarët janë kundër zgjedhjeve shpejt duke kërkuar të fitojnë kohë me pandeminë.