MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Më shqetëson një kollë e thatë vazhdimisht. Çfarë duhet të bëj? 

11.05.2020 - 11:55

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Kohët e fundit më shqetëson një kollë e thatë vazhdimisht. Çfarë duhet të bëj?

Mjeku: Nëse kolla zgjat më shumë se tre ditë, ose vazhdon të përsëritet. Nëse është e shoqëruar me ethe dhe me temperaturë më të lartë se 38 °C, ose dhimbje koke. Gjithashtu duhet të shkoni tek mjeku edhe në rast se kolla ka një zhurmë të fortë.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.