MENU
klinika

"Fëmijët t’i merrni e çoni në shtëpi..."

MSH publikon urdhrin për çerdhet e kopshtet: Të gjitha masat që duhen marrë

26.05.2020 - 14:16

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar për hapjen e çerdheve dhe kopshteve në vend, duke filluar nga data 1 qershor, pas mbylljes gati 3-mujore nga koronavirusi.

Në urdhrin e MSH sqarohen të gjitha masat, që duhet të marrin kopshtet dhe çerdhet, për të mbrojtur fëmijët dhe të tjerët nga virusi i rëndë, i cili vjon të jetë aktivë.

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

kolana e librave

foto galeri

 

foto galeri

foto galeri

Kështu, MSH urdhëron që fëmijët të merren nga shtëpia dhe të dërgohen në shtëpi nga vetë çerdhet dhe kopshtet, sipas një orari të përcaktuar.

Gjithashtu, të gjithë këto institucione duhet të zbatojnë me përpikëri rregullat e higjienës te fëmijët, që nga solucionet, e deri te matja e temperaturës me termometër digjital.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Rama: Transporti i dedikuar mjekëve

“Nga mesdita nuk ka më autobusë!”