MENU
klinika

Padashtas serbët e marrin si të tyre...

Skënderbeu, të cilin ne shqiptarët nuk po duam!

18.05.2020 - 11:59

Ne shqiptaret qe ende nuk dimë se kah e kemi b..ën e kah kryet, çdo ditë e më shumë po e humbim simpatinë në botë.

Sa debati që 10 vjet është zhvilluar, ndermjet nesh se a është Skënderbeu shqiptar? Në biseda merrnin pjesë edhe
akademikët shqiptar, profesorët e ndryshëm , politikanët dhe më së shumti hoxhallarë; dhe të gjithë si një zëri: Skërbeu nuk është i yni por është serb.

Të përmendi emrat e historianëve dhe politikanëve eminent të Shqiperisë dhe Kosovës e Maqedonisë Veriore më duket e tepert, sepse ata misionin e kryen dhe serbët e kuptuan të vërteten tonë prej turkoshaku dha Skënderbeun e morrën kallyp të tyre.

Sa libra për Skenderbeun u botuan nga akademitë tona në këto 10 vjetët e fundit? – Asnjë!
Kemi vetem botime individuale të cilët me shpenzimet e veta kanë bër punë të madhe. Po e përmendi vetëm një më të frytshshmin, mikun tim Gjon Keka.

Miku tjetër MD mi dërgoi këto foto të katër botimeve serbe të cilët përfundimisht Skënderbeu e bëjnë serb.

Fahri Xharra, Gjakovë
17.05.2020