MENU
klinika

Këshilli Politik mblidhet në orën 17:00

Sot afati i fundit për reformën zgjedhore

31.05.2020 - 08:44

Për reformën zgjedhore në Shqipëri ka nisur numërimi mbrapsht. Sot është afati i fundit për të cilin palët janë angazhuar ta përmbyllin atë.

Këshilli Politik diskutoi pasditen e djeshme për 4 orë me radhë çështjet e mbetura pezull.

Opozita nuk mori konsensusin e mazhorancës për të futur identifikimin biometrik të zgjedhësve në të gjitha qendrat e votimit.

Dakordësi nuk kanë gjetur as për administrimin zgjedhor.

Deri më tani PD-PS kanë rënë dakord për çështjen e rifinancimit të partive, kuotave gjinore, dhe periudhës se kur do të zhvillohen zgjedhjet.

Mbledha e rradhës e Këshillit Politik do të mbahet ditën e sotme në orën 17:00.