MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 22 Qershor 2020

22.06.2020 - 06:38

Euro këmbehet sot në tregun valutor me 124.50 lekë.

Dollari amerikan, është rritur duke kapur sot vlerën e 111.50 lekëve.

Paundi britanik, në një rënie të ndjeshme, këmbehet në tregun valutor me 137.40 lekë.

Dollari kanadez, qëndron stabël në vlerën e 83 lekëve.

Franga zvicerane këmbehet me 116.70 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap vlerën e  1.03 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: