MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Kisti i gjirit m’u zhduk pa terapi. A është normale?

12.06.2020 - 19:12

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacientja: Jam 42 vjeç. Para 5 a 6 muajve kam vënë re nje cist në gjirin e majtë. Menjëherë i kam bërë të gjitha analizat e nevojshme. Më ka dalë cist 2 centimetra. Më pas për çdo javë kam patur kontrollin ultrazërin. Për çdo javë zvogëlohej derisa u zhduk krejt.  Në mes të muajt pa më ardhur munstracionet, e vërej prapë, si dhe kisha dhimbje. Ju lutem më thoni, a është normale 2 cm e me t’u zhduk pa terapi.  

Mjeku: Mund t’ju them që është e mundur që një cist 2 cm të largohet edhe pa mjekim. Nuk ka pasur nevojë të bëjë echo çdo javë, gjithsesi.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.