MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Jam me artrit reumatoid. A më rekomandon llixha?

09.06.2020 - 08:52

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Jam me artrit reumatoid. A më rekomandon llixha?

Mjeku: Jo, ashtu si dhe banjat e diellit dhe rëra e nxehtë dhe linxhat nuk rekomandohen për këtë kontigjent të sëmurësh, sepse acaron klinikën e sëmundjes.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.