MENU
klinika

Ja çfarë hapet nga sot!

Qershori fillon me masat e reja lehtësuese, s’ka më zona të kuqe

01.06.2020 - 07:07

Muaji qershor ka filluar për Shqipërinë me masa të reja lehtësuese të cilat u prezantuan disa ditë më parë nga vetë ministrja Manastirliu.

Nga sot hapen kufijtë tokësorë, plazhet vetëm për strukturat akomoduese, parqet, palestrat, qendrat e internetit, kamponati i futbollit si dhe kurset profesionale apo dhe argëtuese.

Tashmë gjithçka do të jetë e hapur përveç aktiviteteve kulturore, kinemave, teatrove, klubeve te natës, pishinave, grumbullimeve masive, dasmave, konferencave, dëgjesave publike, tubimeve.