MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 06 Korrik 2020

06.07.2020 - 06:58

Euro këmbehet me 124.40 lekë.

Dollari amerikan, këmbehet në tregun valutor me 110.70 lekë.

Paundi britanik, kap sot vlerën e 137.70 lekëve.

Dollari kanadez, zbret në vlerën e 82.40 lekëve.

Franga zvicerane zbret në vlerën e 116.70 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap vlerën e 1.03  lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: