MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 18 Korrik 2020

18.07.2020 - 06:36

Euro mbetet në vlerën e 124.50 lekëve.

Dollari amerikan, këmbehet sot me 109.40 lekë.

Paundi britanik, mbetet në vlerën e 137.50 lekëve.

Dollari kanadez, qëndron në vlerën e 81.80 lekëve.

Franga zvicerane këmbehet sot me 115.20 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap vlerën e 1.02 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: