MENU
klinika

84 vota pro, asnjë kundër

Miratohen marrëveshjet ndërkombëtare financiare

23.07.2020 - 11:30

Me 84 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim janë miratuar pesë marrëveshjet ndërkombëtare financiare në Kuvend të Kosovës. Kjo është hera e katërt që janë vendosur në votim këto marrëveshje.

Këto ishin marrëveshjet që u votuan sot në Kuvend:
– Projektligji për ratifikimin e Marrëveshjes për financim ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim për Projektin e Fuqizimit të Sektorit Financiar,

– Projektligji për ratifikimin e Marrëveshjes për Hua ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim për Projektin e Zhvillimit të Ujërave të Zeza në Gjilan,

– Projektligji për ratifikimin e Marrëveshjes për Financimin e Projektit për Kadastër të Patundshmërisë dhe Infrastrukturë Gjeohapësinore ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim,

– Projektligji për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës mbi Pjesëmarrjen e Kosovës në Programin e Bashkimit “Dogana 2020”, dhe

– Projektligji për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës mbi Pjesëmarrjen e Kosovës në Programin e Bashkimit “Fiskalis 2020”.

"Po hamë bukë si në hotel, na e sjell policia"

I mbyllur në komunë prej të hënës, reagon Lulzim Hetemi

“Prishtina është mësuar të jetë e preferuara e Perëndimit..."

Daçiç del me deklaratën e fortë për SHBA-të

Mund të përsëritet skenari i Ukrainës

Qeveria serbe në panik, plane për grusht shteti?