MENU
klinika

Kuvendi miraton ndryshimet në buxhet

“Nga tatim-fitimi për bizneset e vogla te mbyllja e diskove dhe klubeve të natës”

29.07.2020 - 12:07

Kuvendi ka miratuar Aktin Normativ “Për disa ndryshime në ligjin nr. 88/2019 “Për buxhetin e vitit 2020” të ndryshuar””.

Me 86 vota pro, 8 kundër dhe 6 abstenim, janë miratuar ndryshimet e buxhetit të vitit 2020, për të cilat ministri Arben Ahmetaj tha sot në seancë plenare se janë mjaft realiste, “me themel jo shifrat por politikat sociale dhe reformat”.

Po ashtu, Kuvendi, ka miratuar dhe ndryshimet e reja në Aktin Normativ që parashikon mbylljen e diskove, klubeve të natës dhe lounge bareve, si dhe ndalimin e muzikës pas orës 20:00.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN