MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 8 gusht 2020

08.08.2020 - 06:47

Monedha e eurozonës kap sot vlerën e 124 lekëve.

Dollari amerikan, këmbehet me 106.20 lekë.

Paundi britanik, ka pësuar rritje duke arritur në vlerën e 136 lekëve.

Dollari kanadez, e gjejmë dhe sot në vlerën e 80.50 lekëve.

Franga zvicerane është rritur ndjeshëm në vlerën e 114.90 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, kap vlerën e 1 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: