MENU
klinika

FOTOlajm

Gruaja që sundoi botën me dashuri, në rininë e hershme

28.08.2020 - 17:31

        Një fotografi e rrallë e Nënë Terezës, me motrën e saj dhe një mikeshë.

Fotografia është publikuar në faqen “Albanian Vintage”… teksa Shën Nënë Tereza, shihet që ishte ende në moshë shumë të re.

Shën Nënë Tereza e Kalkutës (në këmbë) me të motrën dhe një mike.