MENU
klinika

Testi i Aviacionit civil

Alarm për bombë në Rinas, udhëtarët dalin të gjithë jashtë

30.09.2020 - 10:58

Aviacioni Civil ka kryer një test në aeroportin e Rinasit këtë mëngjes.

Ata raportuan një alarm për bombë në mënyrë që të testohet reagimi i punonjësve dhe qytetarëve.

Por kjo ka sjellë panik tek pasagjerët të cilët dolën me vrap.