MENU
klinika

Shpërthim i fuqishëm

Atentat për hakmarrje, i vihet tritol makinës së vëllai të Tonin Gjinit

15.09.2020 - 18:59

Atentat për hakmarrje në Tiranë!

I vihet tritol makinës së vëllai të Tonin Gjinit në urën e Selitës. Shënjestër e atentatit të mbrëmjes së sotme është vëllai i Toinin Gjinit, ku ky i fundit vdiq rreth një vit më parë.

Tonin Gjini, pjesë e grupit të Met Kananit, trafikuan drogë në Turqi, i cili u vra në atentat në 12 gusht 2019 në Rrëshen.

Shpërthimi i tritolit të makinës mbrëmjen e sotme ka krijuar kaos në urën e Nisharakut, e njohur ndryshe si ura e Selitës.

Njerëz të grumbulluar dhe të frikësuar janë shfaqur.