MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 29 shtator 2020

29.09.2020 - 06:42

Monedha e eurozonës shitet në tregun valutor me 124 lekë.

Dollari amerikan, në një rritje të ndjeshme, këmbehet sot me 106.50 lekë.

Paundi britanik është rritur në vlerën e 135.80 lekëve.

Dollari kanadez, kap vlerën e 80.50 lekëve.

Franga zvicerane këmbehet në treg me 114.70 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 1.01 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: