MENU
klinika

Viti i ri akademik

Ministrja e Arsimit Kushi firmos urdhrin: Universitetet fillojnë më 2 nëntor

29.09.2020 - 20:07

Viti i ri akademik 2020-2021 për institcionet e arsimit të lartë do të fillojë më 2 nëntor.

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi ka firmosur urdhërin për caktimin e datës dhe ka caktuar pikërisht ditën e dytë të muajit nëntor.

Po ashtu ministrja i kërkon IAL-ve të dërgojnë të gjithë listën e studentëve të regjistruar sipas programeve të studimit dhe fakulteteve përkatëse.

Ndërkohë ky do të jetë viti i parë akademik që fillon në kushte pandemie, pasi ai paraardhësi filloi normalisht por përfundoi në kushte pandemie.

Urdhri22