MENU
klinika

Vështirësohet qarkullimi

Përmbytje në Lezhë

23.09.2020 - 07:52

Reshjet e dendura të mëngjesit të sotëm kanë shkaktuar përmbytjet e para në vend.

Në qytetin e Lezhës si pasojë e shirave të dendur ka patur përmbytje dhe është vështirësuar qarkullimi.

Lagja “Besëlidhja” në Lezhë ka patur problematikat më të mëdha në këtë aspekt.