MENU
klinika

"Në Shqipëri nuk ka asnjë këmbë oligarku"

Biznesi i madh ka paguar 3 herë më shumë taksa vitet e fundit

01.10.2020 - 07:52

Kryeministri Rama thotë se në 5 vitet e fundit biznesi i madh në Shqipëri ka paguar 3 herë më shumë taksa.

“Mirëmëngjes, dhe me këtë të dhënë krahasuese, e cila tregon fare qartë se “oligarkët” kanë paguar 3 herë më shumë taksa në 5 vjet, se sa në të gjitha vitet e qeverisjes së atyre që shpifin e shpifin që diçka të mbetet, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama, ndërsa m tej thekson se në vendin tonë s’ka oligarki dhe asnjë këmbë oligarku.

“Termi “oligark” në Shqipëri s’ka asnjë lidhje, sepse në Shqipëri nuk ka asnjë lloj oligarkie dhe këmbë oligarku, kështu që kush e përdor ose manipulon publikon ose thjesht e përdor siç përdorej dikur fjala “kulak”, por pa lidhje”, përmbyll kryeministri.

120490858_10158194602456523_5475566111834270233_n_copy.jpg

Nga Prof. Dr. Adrian Civici/ Teoria e lojës dhe teoria e ankadeve

Çmimi Nobel në ekonomi përballë ekonomisë shqiptare

Kostot do të tejkalojnë përfitimet

The Economist: Duhet shmangur një bllokim i dytë

Planet e Izraelit dhe Arabisë Saudite

Bisedimet për tubacionin ‘Top-Sekret’!

Denaj: Prioritet arsimi, shëndetësia dhe rindërtimi

Sa do të investohen për të përballuar pandeminë?

The Economist: Model i gabuar ekonomik

Shpresat tek pensionistët e pasur!