MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 29 Tetor 2020

29.10.2020 - 06:00

Monedha e eurozonës këmbehet në tregun valutor me 124.20 lekë.

Dollari amerikan, është rritur në vlerën e 105.80 lekëve.

Paundi britanik qëndron stabël në vlerën e 137.30 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 80.50 lekë.

Franga zvicerane shitet sot me 116 lekë.

Dhe së fundmi jeni japonez, këmbehet me 1.01 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: