MENU
klinika

Shpjegon pse nuk e ndotin mjedisin

Debati për inceneratorët/ Rama i përgjigjet opozitës me videon e blogerit të famshëm

25.10.2020 - 10:38
Ky i fundit nëpërmjet një video ka përshkruar të gjithë itenerarin që bëjnë mbeturinat në Singapor, që nga grumbullimi i tyre deri në asgjësimin e tyre në inceneratorë.
Nga djegia e mbeturinave me këtë teknologji, shpjegohet në video, prodhohet energji dhe mjedisi nuk ndotet.

Rama ka zgjedhur që përgjigjen për opozitën ta jap nëpërmjet kësaj video.