MENU
klinika

"Double Fantasy"

Në ankand, albumi që Lenon i kishte firmosur… vrasësit!

22.11.2020 - 13:58

         Albumi i nënshkruar nga John Lennon, pak orë para se të qëllohej për vdjeke, pritet të tërheqë miliona dollarë në ankand.

Ylli i “Beatles” nënshkroi një kopje të “Double Fantasy” për vrasësin e tij, Mark David Chapman, pak para se të pushkatohej dhe të vritej, në moshën 40-vjeçare, më 8 dhjetor 1980.

Ditën e vdekjes së tij, John nënshkroi një kopje të albumit, rreth orës 17:00, për admiruesin e tij, tani 65-vjeçarin e burgosur Mark, para se të goditej me një mori plumbash në 10:50, mbrëmjen e asaj dite, kur dhe u shpall i vdekur 10 minuta më vonë.

Albumi i nënshkruar pritet të dalë në ankand dhe të shitet për 2 milion dollarë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


I kishte harruar në një makinë...

Syzet e John Lenon, në ankand për 165.000 euro

Pianoja ku Lenon gdhendi "imagine"

Në ankand në Londër

"Fab Four"

Epoka BEATLES