MENU
klinika

Reagon moderatori: Unë shes mend

1 vit trajnim me Ermal Mamaqin për 24 mijë euro!

04.12.2020 - 11:02

Një “paketë për fomim profesional” e moderatorit Ermal Mamaqi është shpërndarë gjerësisht në rrjet dhe tashmë të gjithë janë duke folur për të. Por, nuk dihet nëse kjo paketë trajtimi 1 vjeçare që kushton 24 mijë euro, është e vërtetë apo jo.

Këto janë 8 pikat që parashikohen në paketë dhe që kushton 24 mijë ruro:

128638608_3453988414638802_2922179484942422532_o.jpg

Moderatori ka zgjedhur të reagojë vetë për këtë lajm, duke quajtur të gënjeshtërt atë që kanë shpërndarë disa media dhe duke pohuar se paketa dhe trajnimi në të vërtetë kushton afro 10 mijë euro, dhe përmban 17 pika.

“JOQ “gënjen”. Unë nuk shes veten. Unë shes men. Ja sa kushton vërtetë Paketa e Suksesit 1 Vit. FOTO 2”, shkruan Mamaqi dhe ndan foton e mëposhtme.

129576564_5460243624001125_3747969338445136941_o-600x338.jpg