MENU
klinika

Stil dhe pa shpenzime

10 blerjet e vetme që ju duhen për këtë verë

27.02.2021 - 09:57

E dimë që edhe për disa javë në vazhdim nuk do t’i heqim xhupat/xhaketet, por pranvera/vera vjen aq shpejt!

Sidomos kur të gjen të papërgatitur. Ndryshe nga sezonet e tjera, këtë sezon merreni shtruar dhe investoni tek veshjet e thjeshta dhe gjëra që i rezistojnë kohës. Çfarë mësuam vitin e fundit është sa i rëndësishëm është prakticiteti, prandaj para se të blini gjëra të reja, mendjen këtu! Çfarë ju duhet vërtet këtë verë?

1. Një fund xhins!

Stil dhe pa shpenzime: 10 blerjet e vetme që ju duhen për

2. Një fustan i bardhë

Stil dhe pa shpenzime: 10 blerjet e vetme që ju duhen për

3. Një çantë kashte

Stil dhe pa shpenzime: 10 blerjet e vetme që ju duhen për

4. Xhinse të gjera me bel të lartë

Stil dhe pa shpenzime: 10 blerjet e vetme që ju duhen për

5. Një fustan i zi me të çara të dukshme

Stil dhe pa shpenzime: 10 blerjet e vetme që ju duhen për

7. Kapelet “kovë”

Stil dhe pa shpenzime: 10 blerjet e vetme që ju duhen për

8. Shall mëndafshi (si bluzë ose aksesor)

Stil dhe pa shpenzime: 10 blerjet e vetme që ju duhen për

8. Kostum lino

Stil dhe pa shpenzime: 10 blerjet e vetme që ju duhen për

9. Një fustan në ngjyrë rozë të fortë

Stil dhe pa shpenzime: 10 blerjet e vetme që ju duhen për

10. Tuta të shkurtra

Stil dhe pa shpenzime: 10 blerjet e vetme që ju duhen për