MENU
klinika

Zgjat karantinën dhe...

Greqia shtrëngon masat/ Si do të lëvizet në Kakavijë

27.02.2021 - 09:20

Greqia i ka ashpërsuar edhe më tej masat ndaj Shqipërisë, për shkak të situatës nga koronavirusi

Sipas mediave greke, qytetarët shqiptarë që do të duhet të kalojnë nga Pika Kufitare e Kakavijës për në Greqi, do të duhet të zbatojnë një karantinë jo më 7-ditore, sa ishte deri më tani, por 14-ditore.

Greqia gjithashtu ka kufizuar edhe orarin e lëvizjes në 12 orë për udhëtarët, që duhet të kalojnë vetëm nga ora 07:00 deri në orën 17:00.

Po ashtu thuhet se vetëm 400 shtetas shqiptarë në ditë do mund të shkojnë në Greqi brenda orarit të caktuar.

Këto masa hyjnë në fuqi nga e hëna e 1 marsit.