MENU
klinika

Vendimi u mor nga qeveria greke

Kapshtica e mbyllur deri më 8 mars, MEPJ sqaron

24.02.2021 - 09:38

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme sqaron ashtu si policia se Pika e Kalimit Kufitar Kapshticë do të vijojë të jetë e bllokuar deri më datë 08/03/2021.

Sipas MEPJ, vendimi për shtyrjen e afatit të bllokimit është marrë nga qeveria greke, në kuadër të masave të marra mbi përballimin e situatës së krijuar, për shkak të pandemisë COVID-19.

“Për pasojë, deri më datë 8 mars, dalja nga Shqipëria dhe hyrja drejt Greqisë nëpërmjet kësaj pike kalimi, do të vijojë të jetë e mbyllur. Ndërsa dalja nga Greqia dhe hyrja drejt vendit tonë, do të jetë e lejuar nga ora 06:00 deri në orën 22:00, vetëm për këmbësorët dhe mjetet e tonazhit të rëndë (kamiona mallrash).
❗️Mjetet si autobusa, taksi, apo çdo mjet tjetër i transportit të pasagjerëve, nuk do të lejohet të kalojë”,- sqaron MEPJ.

Katër të vdekur dhe pesë të zhdukur brenda pak ditëve

Çfarë po ndodh me turistët në Greqi?!

"Duhen ndaluar ndërtimet e shfrenuara për të mbrojtur natyrën"

Turizmi po dëmton Greqinë!

Furtunë në qeverinë greke!

Mitsotakis ndryshon katër ministra

Temperaturat arrijnë 44 gradë

Greqia “mbytet” nga i nxehti afrikan