MENU
klinika

"U paraqita ditën e fundit të audicioneve"

Arsyeja pse Fjoralba është sot në Portokalli është ky person

07.04.2021 - 08:57

Ka qenë mikesha e saj, moderatorja dhe blogerja Argjira Spanca, e cila ka insistuar që Fjoralba të merrte pjesë në audicionet e spektaklit të humorit.

Fjoralba është paraqitur në ditën e fundit të audicioneve, tre ditë para fillimit të spektaklit.
“Insistoi Argjira që të mos e humbisja si mundësi. Jam paraqitur ditën e fundit të audicioneve, 3 ditë para fillimit të spektaklit”-tregon Fjoralba.
Epo falenderimi i shkon Argjirës.