MENU
klinika

Flet nga Fushë-Kruja

Rama: Mënyra si reaguam pas tërmetit tregon se çfarë jemi

21.04.2021 - 09:45

Nga Fushë-Kruja, një prej bashkive më të goditura nga tërmeti i 26 nëntorit të 2019-s, Rama tha me krenari se ajo periudhë tregoi se ç’karakter ka kjo mazhorancë.

“Përmasa e njeriut nuk matet kur gjithçka shkon fjollë, por masa e njeriut matet në ditë të vështira. Masa e njeriut matet kur dridhet toka. Aty ne provuam se çfarë karakteri kemi, se me çfarë materiali jemi bërë dhe çfarë mund të bëjmë të gjithë së bashku.  Në Fushë-Krujë dhe në Thumanë po merr jetë çdo ditë shëmbëlltyra e zemrës sonë, e zemrës sonë që rreh bashkë me zemrën e të gjithë shqiptarëve.  Fëmijët e Thumanës dhe ato të Fushë-Krujës do të rriten krejt ndryshe nga siç u rritën prindërit e tyre.  Ata fëmijë sot do ta dalin nga shtëpia dhe nuk do të kenë më këpucët me baltë kur të shkojnë në shkollë”, tha Rama.