MENU
klinika

Ja cilat kryesojnë

Ku ndodhen rezervat më të mëdha të arit në botë?

19.06.2021 - 11:37

Për shkak të Covid-19, një krizë ku ndikoi edhe në ndërprerjen e prodhimit të arit në miniera, pasoi rritja e çmimit të arit.

Sidoqoftë, vendet me rezervat më të mëdha të arit në botë janë:

Në vendin e pestë është Rusia me 2295 ton ari.

Në vendin e 4 është Franca me 2436 ton, ndërsa në të tretin është Italia me 2452 ton.

Në vendin e 2 është Gjermania me 3362 ton, ndërsa dukshëm në vendin e parë është SHBA me 8133 ton ari.

Nga Financial Times/ Ppërhapja e pandemisë dhe mungesa e vaksinave

Vera e 2021 zhgënjen sërish turizmin global

Rafte bosh në supermarkete, lokale e zyra që mbyllen!

Mungesa më e madhe e fuqisë punëtore në Britani

Nga Project Syndicate/ Çfarë do shohë bota vitet e ardhshme?

A do të heqë dorë Kina nga qymyri?