MENU
klinika

Situatë alarmante me ndotjet e lumenjve

Plehrat notojnë mbi Shkumbin

16.07.2021 - 10:53
Lumi Shkumbin ndodhet në situatë alarmante, pasi mbetjet përshkojnë gjithë rrjedhën e tij.

Në një video të mbërritur në radaksinë e Top Channel, plehrat notojnë mbi, duke krijuar një pamje aspak të këndshme dhe duke ndotur ujin.