MENU
klinika

Frymëzohuni

Rikthehet moda me aksesorët dhe veshjet e adoleshencës

10.07.2021 - 07:35

Nga kapëset e vogla me flutura dhe me ngjyra, deri tek streçet e gjera në fund, çorapet e dukshme mbi atleje dhe çantat me rrip të shkurtër që mbanim në shpatulla, të gjitha këto me të cilat kaluam adoleshencën, sidmos brezi i millennials janë rikthyer në modë. Ekspertët e modës thonë se kushdo që ka nostalgji, tashmë i gjen në treg. Ata japin dhe disa sugjerime kombinimi.

1-Xhinse me bel të shkurtër

Rikthehet moda me aksesorët dhe veshjet e adoleshencës

2-Çantë me rrip të shkurtër

Rikthehet moda me aksesorët dhe veshjet e adoleshencës

3-Streçe të gjera në fund

Rikthehet moda me aksesorët dhe veshjet e adoleshencës

4-Kapëse flokësh

Rikthehet moda me aksesorët dhe veshjet e adoleshencës

5-Çorape të gjata që duken mbi atlete

Rikthehet moda me aksesorët dhe veshjet e adoleshencës