MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A shkakton dehidratimi shpërqendrim?

07.09.2021 - 07:02

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: A shkakton dehidratimi shpërqendrim?

Mjeku:Mungesa e ujit në tru mund të ndikojë në vendimmarrjen tuaj, kujtesën dhe gjendjen shpirtërore. Dehidratimi madje mund të shkaktojë simptoma të mjegullimit të trurit, të tilla si harresë dhe vështirësi për t’u fokusuar, menduar dhe komunikuar.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim