MENU
klinika

Sot stakohen dritat në stacionet e pompimit

Durrësi probleme me ujin e pijshëm

13.09.2021 - 12:55

Sot qyteti i Durrësit nuk do të ketë një furnizim normal me ujë të pijshëm.

Kjo për shkak të ndërprerjes së energjisë elektrike nga OSHEE në stacionin e pompave nga ora 08.00-16.00. Ka qenë vetë UKD-ja që ka bërë njoftimin, duke kërkuar mirëkuptimin e qytetarëve.

“Ujësjellës Kanalizime Durrës (UKD) njofton qytetarët se sot mund të shfaqen probleme në lidhje me furnizimin me ujë të pijshëm për të gjitha lagjet e qytetit. Për shkak të ndërprerjes së energjisë elektrike nga OSHEE në stacionin e pompave nga ora 08.00-16.00, nuk do të ketë furnizim normal dhe në disa zona të qytetit mund të vihen re crregullime përsa i përket orarit të furnizimit me ujë. UKD kërkon mirëkuptimin e qytetarëve në lidhje me këtë situatë”, thuhet në njoftim.

Tentuan të kalojnë kufirin me viza turistike gjermane

Arrestohen në portin e Durrësit 4 të huaj!

"Strehohen 359 familje që humbën shtëpinë nga tërmeti"

Rama nxjerr video nga blloku i banimit në Kavajë

Plagosi me armë zjarri në këmbë 44-vjeçarin

Arrestohet i riu në kërkim në Durrës