MENU
klinika

Emri

‘Big Brother VIP’: Largohet banori i parë

16.10.2021 - 13:26

Votat e publikut nuk ishin në favor të Elhaid Cufit, banori i parë i larguar nga “Big Brother VIP”.

‘Big Brother VIP’: Largohet banori i parë

Ardit Çuni, Sabiani, Beniada, Elhaid Cufi dhe Sheila Haxhiraj ishin pesë banorët e nominuar për t’u votuar nga publiku.

“Nuk do të preferoja të luaja më shumë. Se do shtiresha dhe nuk më pëlqen të shtirem,” tha ai në studio.

Ai u shpreh se u penalizua sepse i ka kompleks kamerat dhe fakti që është tip i qetë.