MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe kembimi valutor, 27 nentor 2021

27.11.2021 - 08:52

Monedha e eurozonës, shitet sot me 121.6 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 107.8 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 143.4 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 85 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 116.3 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.

Gjirokastritët dhe korçarët më punëtorë

Sjelljet e punës/ Cili qark është më “dembeli”?

AlJazeera: Si do të ndikojë tek konsumatori?

Pse po rritet çmimi i naftës?

“Defektet” e industrisë së peshkimit

Kuotat penalizuese për eksport me vendet e BE