MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 9 dhjetor 2021

09.12.2021 - 08:38

Monedha e eurozonës, shitet sot me 121.4 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 107.4 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 141.3 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 85.1 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 116.1 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.