MENU
klinika

“Unë thashë Po”

Fejohen Megan Fox dhe Machine Gun Kelly

14.01.2022 - 08:56

Prej dy vitesh tanimë, Megan Fox dhe Machine Gun Kelly po shijojnë romancë e tyre.

Mirëpo, duket se marrëdhënia e tyre ka kaluar në një tjetër fazë.

Machine Gun Kelly, 31 vjeç, i propozoi Megan Fox , 35 vjeçe në një vend shumë të veçantë, me një unazë shumë të veçantë.

Megan Fox ka bërë një rrëfim prekës në Instagram-in e saj, duke rrëfyer kështu mes emocionesh fejesën.

Në korrik të 2020 u ulëm nën këtë pemë. Ne kërkuam magji. Ne ishim të pavëmendshëm për dhimbjen që do të përballonim së bashku në një periudhë kaq të shkurtër, të furishme kohore. Të pavetëdijshëm për punën dhe sakrificat që lidhja do të kërkonte nga ne, por të dehur nga dashuria. Dhe karma. Disi një vit e gjysmë më vonë, pasi kishim ecur nëpër ferr së bashku dhe duke qeshur më shumë se sa e kisha imagjinuar ndonjëherë, ai më kërkoi të martohesha me të. Dhe ashtu si në çdo jetë para kësaj dhe si në çdo jetë që do ta pasojë, thashë po.… dhe pastaj pimë gjakun e njëri-tjetrit. 1.11.2.

Nga ana tjetër, Machine Gun Kelly ka treguar se pse unaza që zgjodhi për partneren ishte kaq e veçantë.

Po, në këtë jetë dhe në çdo jetë. Nën të njëjtat degë ku u dashuruam, u ktheva për t’i kërkuar të martohej me mua. Unë e di se tradita është një unazë, por e projektova me Stephen Webster që të jetë dy: smeraldi (guri i saj i lindjes) dhe diamanti (guri im i lindjes) të vendosur në dy breza magnetikë gjembash që bashkohen si dy gjysma të të njëjtit shpirt duke formuar zemrën e errët që është dashuria jonë. 1-11-202