MENU
klinika

Vrasja e Azem Hajdarit

Dënohet me 21 vite burg Izet Haxhia

11.02.2022 - 13:31

Gjykata e Tiranës ka dënuar me 21 vite burg Izet Haxhinë, ish-badigard i Sali Berishës. Haxhia u dënua për veprën penale “vrasje me paramendim e kryer në bashkëpunim.

Mësohet se Haxhia do të vuajë dënimin në një burg të sigurisë së zakonshme.

VENDIMI

1.Deklarimin fajtor te te pandehuri Izet I. Haxhia per kryerjen e vepres penale te “Vrasje me paramendim” e kryer ne bashkepunim dhe ne baze te nenit 78/2 e 25 te K.Penal denimin e tij me 21 (njezet e nje) vite burgjm.
2.Vuajtja e denimit te kryhet ne nje burg te sigurise se zakonse.
3. Ne kohen e vuajtjes se denimit te llogaritet koha e qendrimit te tij ne arrest ne burg si dhe duke vuajtur denimin.
U shpall ne Tirane ne daten 11.02.2022.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN