MENU
klinika

Arsyeja? Më se e dukshme...

Rusia përjashtohet nga Eurovision!

26.02.2022 - 11:37

“Një vendim i tillë është marrë duke patur parasysh shqetësimin e krijuar nga kriza e paprecedentë që po ndodh aktualisht në Ukrainë. Përfshirja e Rusisë në një konkurs të tillë do të krijonte mosbesim dhe konflikte gjatë eventit”, shkruhej në njoftimin zyrtar.

Përveç përjashtimit nga Eurovizioni, Rusia u pezullua nga Këshilli i Europës, pas fillimit të luftës në Ukrainën lindore.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN