MENU
klinika

‘Biletë falas për të gjithë’

Prishtina nxit qytetarët të marrin transportin publik

21.05.2022 - 10:03

Bileta do të jetë falas për të gjithë ata që sot dhe nesër do të zgjedhin transportin publik në Prishtinë.

Kjo është një nismë mjaft interesante, për të nxitur qytetarët të zgjedhin transportin publik dhe alternativat e tjera në vend të makinës private. Kjo në kuadër të “luftës” kundër ndotjes.

“Ju njoftojmë se nesër dhe pasnesër, me datë 21 dhe 22 maj, transporti me Trafiku Urban, do të jetë pa pagesë. Për të mirën e Kryeqytetit, ju inkurajojmë që të përdorni sa më shumë transportin publik dhe alternativa të tjera, si patina dhe biçikleta”, shkruhen në njoftim.

A do të donit kjo nismë të praktikohej në qytetin tuaj?

Ministrja finlandeze jep një afat për Kosovën

Kur mund të merret vendimi për vizat?

“Putini është përgatitur për një luftë të gjatë”

Kurti: Rezistenca ndaj agresionit rus kërkon më shumë sakrifica

Hekurudha Prishtinë-Durrës

Në çfarë faze është projekti?