Administrata e Bidenit do të bënte më mirë të punonte seriozisht për përmirësimin e marrëdhënieve me Turqinë, në vend që të shpenzonte kohën dhe energjinë e kufizuar diplomatike duke u fokusuar te partnerët që kanë më pak aftësi ose vullnet për të ndihmuar, si Arabia Saudite.

Sjellja e Ankarasë në bord mund të jetë çelësi për të ndihmuar Ukrainën të zhdukë ngërçin dhe të fitojë luftën.

Burimi: The Washington Post

Përktheu dhe përshtati: Koncia.al