MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Kush rrezikohet më shumë nga kequshqyerja në verë?

10.08.2022 - 12:11

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti:Kush rrezikohet më shumë nga kequshqyerja në verë?

Mjeku:  Kryesisht fëmijët, të moshuarit dhe personat që kanë një patologji kronike. Pra, kjo kategori duhet të ketë një kujdes të veçantë në këtë periudhë qoftë për mënyrën e të ushqyerit dhe qoftë për disa rregulla higjeno-sanitare të tjera ku mosrespektimi i tyre i çon deri në rrezikshmëri për jetën. Siç dihet pacientët me sëmundje kronike kane një imunitet të ulët në përgjithësi dhe kjo gjë bën të mundur favorizimin e shfaqjes së virozave të ndryshme.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.