MENU
klinika

Për romantikët e pandreqshëm...

Të gjithë, vetëm për “Purple Hearts”!

05.08.2022 - 09:43

“Purple Hearts” po bën namin në TikTok (ose të paktën në “for you page” të njerëzve romantikë dhe të apasionuar pas filmave romancë).

Pavarësisht dallimeve të tyre dhe kundër të gjitha gjasave, një muzikante dhe një ushtar bien në dashuri kokë e këmbë. Ajo që nis si një martesë “e leverdisshme”, kthehet në shumë më shumë se aq.

Shumë komentues në TikTok dhe YouTube, tregojnë se “nuk prisnin diçka të jashtëzakonshme, por filmi tejkaloi çdo pritshmëri të tyre”.

A do të qani? Me siguri, po.

A ka patur edhe njerëz që nuk e kanë pëlqyer filmin? Sigurisht.

Tani, mbetet t’i hidhni një sy trailer-it dhe pasi të shihni filmin, ta gjykoni vetë:

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Nuk ka rëndësi a jeni të dashuruar apo single

Këta filma romantikë duhet t’i shihni patjetër