MENU
klinika

Spartak Ngjela

Pse Berisha e kishte lënë protestën më 12 nëntor?

14.11.2022 - 23:20

Shikoni se çfarë ka ndodhur në datën 12 nëntor 2012… Pikërisht në dt. 12.11. 2012, kur Saliu kërkonte përmbysjen e rendit kushtetues në Shqipëri, por që nuk e mbështetën fare shqiptarët, pati demonstrata të serbëve radikalë në Mal të Zi dhe në Mitrovicë të Kosovës.

Por, pse na dolën birbot tanë po këtë datë edhe në Tiranë(!) Kjo, është ajo që unë kam thënë këto ditë. E pra… Kjo data 12 nëntor e revoltës në Tiranë, të ishte një rastësi, apo ka qenë e lidhur edhe kjo me demonstratat radikale të serbëve në Mal të Zi dhe në Mitrovicë të Kosovës?

Si shumë vështirë që kjo protesta e Tiranës, e 12 nëntorit në Tiranë, të jetë një rastësi… Turp, shumë turp për pushtetin gjyqësor në Shqipëri që i duron këto lëvizje politike antishqiptare të lidhura me Beogradin…

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN