MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A na i prishin ilaçet dhëmbët?

12.12.2022 - 15:31

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: A na i prishin ilaçet dhëmbët?

Mjeku:Ka shumë ilaçe që shkaktojnë dehidratim në gojë. Kjo mund të shkaktojë një problem të madh sepse dhëmbët kanë nevojë për pështymë për t’i mbrojtur ata nga acidet që shkaktojnë konsumim.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.