MENU
klinika

Premiera e shfaqjes

“Të lundrosh pa internet”

01.12.2022 - 20:57

Të lundrojmë pa internet, shfaq premierë në TKEKS.

Një shfaqe ku aktorët janë fëmijë, për fëmijët dhe gjithë familjen, me mesazhin për të qëndruar më pak online dhe më shumë së bashku.

Sot fëmijët kanë më shumë nevojë se kurrë të largohen nga varësia teknologjike.

Arti është ai që krijon individë të shëndetshëm e mbi të gjitha njerëz të mirë. Aktorët e vegjël përcollën kështu mesazhin e shfaqes.