MENU
klinika

'Grupet kriminale ndikuan në media'

Boçi i përgjigjet Ballës: Raporti i DASH ka ndezur alarmin e kuq për gjyqësorin

23.03.2023 - 12:37

Luçiano Boçi: Për spekulimin tusj për kërkesën tonë për mocion me debat, është depozituar dhe mos spekuloni. Gjetjet e raportit ti lexoj këtu, ndaj duhet të ishim në alarm, “presioni politik frikësimi korrupsioni e burimet e kufizuara e pengojnë gjyqësorin të funksiononte në mënyrë të pavarur, është ndezur alarmi i kuq për gjyqësorin

Do tjetër? Qeveria bizneset e grupet kriminale u përpoqën të ndikonin në media në mënyrë të papërshtatshme. Janë të pakta mediat e pavarura pasi shuimica në pronësi të biznesmenëve me peshë që kanë intreres të mëdha, përfshrirë dhe nxitjen e interesave që kanë me partitë politike”