MENU
klinika

Më shumë se një zgjedhje e thjeshtë

Ç’fshihet pas vajzave që veshin gjithmonë të zeza?!

27.05.2023 - 09:05

Të veshësh të zeza është më shumë se një zgjedhje e thjeshtë. Ka një lloj personi shumë të caktuar të cilit i pëlqen një gardërobë tërësisht e zezë, dhe ata priren të jenë të sinqertë, të vetë-fuqishëm dhe të pandalshëm për të gjitha. Ja të gjitha arsyet pse nuk duhet ‘të ngatërroni’ kurrë me një vajzë që vesh të zeza.

Vajzat që veshin të gjitha të zeza bëjnë jetë me shumë ngjyra. Ato priren të jenë punëtorë dhe të balancojnë të gjithë kaosin në zgjedhjet e tyre. Sipas një studimi, ato perceptohen si më tërheqëse, të suksesshme dhe të sigurta. Njerëzit që veshin të zeza janë të fuqishme, të thjeshta dhe gjithashtu priren të respektojnë.

Ato nuk kanë nevojë për miratimin tuaj, por do të sigurohen që ju të kuptoni se çfarë bëjnë dhe çfarë lloj ndikimi kanë tek të tjerët. Ato e vlerësojnë vetë-fuqizimin mbi të gjitha. Ato nuk janë lloji i njerëzve ndaj të cilëve dëshironi të ankoheni, përgjigjja e tyre do të jetë thjesht një shembull se si mund të rimerrni kontrollin e jetës suaj.

Këto vajza kujdesen më shumë për të qenë vetvetja se sa për të blerë tendencat. Ato e shohin çdo aspekt të jetës së tyre si një rrugë të mundshme të vetë-shprehjes dhe nuk janë kurrë ata që thjesht “ndjekin turmën” për asgjë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN